JönköpingFör exakt två veckor sedan åkte vi till jönköping för att stanna där i en vecka. den veckan var otroligt mysig, förutom att jag var sjuk hela veckan. men att kunna vara i naturen hela tiden gör ju tiden mycket roligare. Vi gjorde allt möjligt när vi var där, vi åkte till gällstad, fiskade, fixade i trädgården, slappade och massa andra saker. Det roligaste var när vi var ute och fiskade, våra spön var så långe så vi fick panik när vi åkte in i vassen och inte kunde fälla ihop spöna för att ro ut från vassen haha.

Fjäril


Ännu en bild jag tog när jag testade ett macro objektiv. Bilden är tagen i jönköping :)

Me in Jönköping


Söndag

idag träffade jag mina kära vänner Verro & Linnea. Först hängde vi på waynes och snackade om allt typ, fast mest om våra 1D minnen haha. Fan vad vi skrattar när vi pratar om det, vi har skämt ut oss så mycket men det är som sagt underbart att prata om dom minnena. 

Sedan drog vi till centralen för att hitta TOTP men den fanns inte på pressbyrån där. Så då tänkte vi åka till odenplan men tog fel tunnelbana så vi fick gå av och ta tunnelbanan tillbaka till tc. När tunnelbanan precis stannat vid tc så öppnade dom aldrig dörrarna utan sa i högtalarna i tunnelbanan ''vi kan tyvärr inte släppa ut er, ni får vänta ett tag'' typ. Så då fick vi sätta oss. lamporna släcktes.. dom evakuerade perrongen så det fanns inga människor kvar. Sen kommer det typ tusen poliser, brandmän, säkerhetsvakter, ambulans människor, och några konstiga människor i typ vita dräkter på perrongen. Du kan tänka dig vilken panik jag hade, vi visste ingenting om vad som hände. För ett tag trodde jag vi skulle dö haha. nejmen, efter kanske 30 minuter sa dom att det hänt en personskada. då blev vi lättade, för då visste vi att det inte skulle hända oss någoting. så vi satt där i en timma och väntade tills vi fick åka. så ja, våran dag har varit ganska cool asså haha.

Me & Eric Saade


Foto


Tog dessa foton i jönköping för att bara testa ett Macro objektiv. Tycker ändå det blev ganska coola bilder faktiskt. Vad tycker ni? :)

Bilder från i torsdags - GålöLängtar till Onsdag ♥


Tillbaka


hej alla! varför jag inte bloggat på typ 2 veckor är därför att jag varit fullt upptagen med annat haha. jag har träffat 1D, umgåts med vänner, varit i jönköping i 1 vecka och ja, helt enkelt har bloggen fått vara stilla nu. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka nu och bloggningen blir likadan som innan :)

Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0