WHEN YOU SEE IT YOU'LL SHIT BRIX

Hahaha ser ni!?

#1

Vet ni vad som är så jävla roligt? 
Okej här kommer en intressant grej om tvillingarna:
Em och Nat är olika, FETT olika. Men det här har dom fan gemensamt och det är så jävla skumt haha! 
Även om dom båda sitter med en varsin dator så sitter båda två med mobilerna i händerna! Liksom wtf!? Hur fan kan man göra typ 56443 saker sammtidigt haha? Och det roligaste är att dom inte ens vet om det själva, men dom gör det exakt sammtidigt också. Just nu tillexempel sitter båda med mobilerna. Sen är det ju så jävla irriterande att dom fan inte lägger ifrån sig dom heller! Altså, aldrig! Inte ens när dom ska sova. Ja, mobilerna är med då också. Teknikens nördar #1........
 

STICKS AND STONES MAY BREAK MY BONES

HÄI.
Har inte gjort det här på jättelänge.... Så jag är väl lite rostig men nu skall vi försöka göra detta inlägg så bra som möjligt! :D  HEJ i alla fall! Jag tror ni kan gissa vem det är. Och kan ni inte det så ger jag er en mini clue här......:
 
Jag skulle igentligen bloggat på Nathalies blogg, men eftersom Em älskar mig så mycket så slänger jag in några inlägg här också :) Vi sitter just nu med en varsinn dator (nördvarning) efter att ha tryckt i oss både sushi och godis. Mycket skratt som vanlig och jättefina bilder! Här har vi några exempel dåra:
 


Alltid lika roligt med mina gurls!
Nu ska jag fixa massa inlägg bara för jag tycker så synd om er, Emelies läsare, som går in här dagligen och den jäveln inte uppdaterat alls... Fan vad bra att jag finns ändå!

dj bash


Hade en förjävla grym kväll igår. Det var det perfekta avslutet på sommarlovet kan jag tala om. Jag har världens finaste vänner ♥ 

Sommarkrysset

Igår mötte jag och Nattis upp Elin, Li och Ronja för att kolla på sommarkrysset, då bla Olly Murs skulle vara en av dom som skulle uppträda. Vi satt och typ gjorde allt möjligt tills den riktiga sändningen började och fyfan vad kul vi hade. Vi var nog dom enda på vår sida av bänkarna som sjöng, dansade och skrek haha. Vi fick lite blickar men vadfan, livet handlar om att ha kul. När olly kom körde vi som fan och ja, när låten var slut var våra röster också slut kan jag säga. Kom hem runt 12 efter en helt sjukt grym dag. ♥

bloggpaus

Har haft en lång och välbehövlig bloggpaus, mådde inte så bra förra veckan så jag kände att jag tog en lite längre bloggpaus än vad jag hade tänkt ifrån början. Men nu ska jag börja uppdatera igen som vanligt! Tycker det är så kul att folk fortfarande kikade in på bloggen, även fast jag inte då bloggade på ett tag.. ni är grymma! ♥ Nu är jag back on track.
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0