Q and A

Q: Hej! Jag följer dig på twitter, och du tweetade att du hittade den snyggaste höstjackan för 500 kr. Kan du visa en bild på den? Du har bra smak när det kommer till mode, och jag är i stort behov av en ny jacka :)
A: 
Det kommer ett inlägg ikväll om snygga höstjackar så kika in då :) 

Q: var har du köpt den vita "burken" där du har dina sminkborstar i? Har letat sånna i en evighet.. :)
A: Jag vet tyvärr inte då jag själv inte köpt den men jag är nästan helt säker på att man kan hitta likadana på Ikea!


Q: vad använder du för läppstift/produkt här? :)
A: Jag använder alltid Make Up Store's cream-läppstift i färgen naked (den ser väldigt vit ut på bilden men det är endast för jag har redigerat bilden så. Den är mer mörkbeige irl). Däremot när jag tar på det brukar jag alltid först ta på fingret och sen applicera det med fingret för att få en mer enkel och naturlig ''rosa-nude'' färg :)

 

Q: Varför kommer det vara kämpigt?:)
A: För jag ska ha prövningar i en kurs då jag fått F och måste dvs plugga det ämnet själv under året och sen ha prov på det ungefär varje månad vilket är en utmaning för mig då det är mitt hatämne. Sen kommer det också vara kämpigt för det är det sista året för mig i skolan och det är mycket man ska hinna och göra. :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0