IPHONE 5S

 

 

Är så glad! Igår fick jag den sista iphone5s i guld som fanns i butik vilket är perfekt för annars skulle jag behöva vänta i tre veckor till. Detta är somsagt en tidig julklapp av mami och papi, dom är bäst. Love it!


5 DECEMBER 2013Hej på er!
 Hoppas allt är bra med er. Så skönt att denna torsdag är över och att det redan är helg imorgon. Haft en ganska tuff vecka men den har gått så otroligt fort, helt galet. Idag har jag varit i skolan från åtta till typ halv fem. Kunde egentligen åkt hem redan vid tre men satt kvar i skolan med några klasskompisar och snackade istället. Egentligen brukar jag alltid åka och gymma efter skolan men idag gymmade jag på en håltimme vi hade så det var bara att åka hem och sätta sig och plugga vilket var ganska skönt det också. Ska alldeles strax skriva klart en religionsuppsats och sen lägga mig så jag är pigg imorn för det blir en lång dag. Ska upp tidigt, sen skola, gym, hem och duscha och sen dra till ronja för att föra - för att sen på kvällen dra ut. Men vi hörs mer imorgon, puss. 

WISHLIST / CHRISTMAS

wishlist.

Detta är ungefär det jag önskar mig i julklapp iår. Nike Air force 1 mid (SÅ SNYGGA, vill vill vill ha), presentkort, toppar, iphone5s vit-silvrig, underkläder, sminkborstar och parfym.


2 DECEMBER 2013Så var denna måndag över. Ganska skönt men som jag sagt tidigare så är måndagar för mig inte alls jobbiga. Idag hade jag dock en lite mer annorlunda förmiddag än vanligtvis... för jag var på min första arbetsintervju någonsin! Jag var så nervös men det gick verkligen superbra. Så Idag har jag varit superglad och haft humöret på topp på grund av det. Förutom det har jag också postat lite brev och sen har jag hunnit göra klart en uppsats till skolan. Imorgon blir det en snabbis i skolan, sen bär det av till gymmet - vilket lär bli en av de sista gångerna då jag snart ska byta gym. Hursom, ska plugga lite matte nu och få det klart. Hörs senare, puss!

MY ROOM

 

 

Ganska dåliga bilder på mitt rum, men tänkte illafall visa den delen som är lite omgjord. Har bla fått en ny byrå som jag älskar. Att göra om mitt rum och få nya möbler är en liten tidig julklapp av mamma och pappa, och nu väntar jag också på att få en helt ny säng. Längtar SÅ! 


1 DECEMBER 2013

 

 

Det är galet att det redan är första december idag! Men jag älskar det, december månad är mysigaste månaden på hela året tycker jag, och allt som har med julen att göra gör mig superglad. Så jag tror denna månad kommer bli riktigt bra faktiskt. Dagens planer är att påbörja och få klart vissa uppsatser. Sedan blir det en kväll framför någon film. Ganska chill dag om man säger så, hoppas ni iallafall får en fin söndag och glad första advent på er!

Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0