Frågor och svar.

Q:Varför går det inte att komma in på din andra blogg? :(
A:
Vet att jättemånga undrat över det här och grejen är att ägaren av vionno ändrade adressen till hemsidan för att sedan kunna expandera den i bla england. Så istället för att vara vionno.com/emelie så är den nya se.vionno.com/emelie och jag tycker det var dåligt att det byttes för ingen hittade liksom min blogg så det var lite synd. Också en anledning till att jag nu är tillbaka på denna blogg :)

 

Q: Hej Emelie! Undrar en grej, vad har du för betyg i skolan (skulle du kunna skriva vad du har för betyg i svenska, engelska etc)? Förresten vilket program går du på och har du tänkt på vad du vill bli i framtiden? Fin blogg :) kram!
A: Jag är inte nöjd med mina betyg alls så vill inte skriva ut vad jag har i alla men i svenska har jag C och i engelska har jag B. Jag går samhälle inr. ledarskap och beteende så jag pluggar ledarskap, psykologi osv. Jag har absolut ingen aning när det kommer till vad jag vill jobba med i framtiden, känner mig jättelost men kommer nog jobba inom antingen ledarskap (såsom chef eller lärare) för det tycker jag är jättekul :) Kram!

 

Q: hej satt och kolla på den här https://www.youtube.com/watch?v=ucdE-8SZYtw
intervjun och undrar bara är det du som ställde frågan i slutet? :)
A: Yes det är jag haha. Jag vann en tävling med svenska sony music så dom valde min fråga att svara på (så det där med att dom låtsas dra upp en random fråga är bullshit haha). Däremot skrev jag aldrig heller att jag är sveriges största fan, utan jag skrev bara frågan så det är också lite konstigt men det är ändå lite kul att kolla tillbaka på :) 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha awwww!!Niall bah: ohh she is from sweden,så himla söööt<33

2013-07-04 @ 21:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0