12 september 2013

1. babes och någon random snubbe från australien haha 2. Några killar vi träffade (kommer inte ens ihåg deras namn, bra där)
 
Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det okej, kunde varit bättre. Men sånt är livet, det är ju fult normalt att ibland vara lite nere. Men nog om sånt negativt. Imorgon är det Fredag vilket innebär HELG! Så så så skönt. Ska ut på kvällen vilket jag redan taggar till. Igår var ju jag, Nat, Ronja, Fanny och Filippa på Collage och det var riktigt kul faktiskt, hade en jättebra kväll. Kom hem runt fyra på morgonen och ni kan ju föreställa er hur trött jag var idag när jag hade lektion, höll nästan på att somna. Har iallafall tänkt gå och lägga mig tidigt idag så jag är utvilad och pigg imorgon, så hoppas jag också att jag vaknar på ett bättre humör. Så vi hörs imorgon, puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0