Q&A

 
vart gör du dessa bilder?? jättefin blogg!!!! :) KRAM
- Du kan göra liknande collage och bilder på polyvore. Tack!

Var har du köpt byxorna ?? FETT FINA!!!! <3
- Byxorna är inte mina, utan det är syrrans så har inte riktigt koll på vart dom är köpta. Men skulle gissa på Vero Moda eller VILA. 
 

Skulle du kunna berätta hur du fick jobbet? Hur gick du tillväga? Gick du på intervju, vilka frågor ställdes? Har nämligen planer på att själv söka dit men undrar om du kan berätta hur du gjorde? :)
- Jag sökte jobbet på deras hemsida och blev sedan någon vecka efter det kallad till en intervju. Kommer inte riktigt ihåg vilka frågor som ställdes men det är klassiska frågor som ''varför ska vi anställa dig?'' ''Beskriv dig själv'' osv. Men har varit på en annan intervju på donken och då ställdes det andra frågor så det beror väl helt på vilket typ av tjänst du söker. Sen nu för några dagar sen blev jag uppringd och fick då veta att jag fick jobbet. Testa att söka jobbet, och sen om du blir kallad till intervju så är det ju bara att verkligen försöka visa vem du är och visa att du är intresserad av jobbet :) Lycka till!


Kan du berätta om dina framtidsplaner? Vad slank göra efter studenten? Ska du jobba/resa/plugga? Vad vill du plugga vidare till isåfall? Resor/jobb du kanske ska göra? Ha det superbra! :) kram!
- Mina framtidsplaner finns inte riktigt om jag ska vara ärlig haha. Jag har inte tänkt så långt, utan vill mer ta allt som det kommer. Efter studenten ska jag iallafall jobba under hela sommaren, sen vill jag fortsätta jobba och bara leva livet. Planer på att plugga vidare finns självklart men sen får jag se när jag vill börja göra det. När jag väl börjar plugga (om det nu blir så) så har jag planer på att flytta till jönköping. Kram! 

Vilket är ditt favorit ämne och ämnet du ogillar? Vad går du för linje på gymnasiet? Var det ett bra val? Vad har du för betyg? :))
Mitt favoritämne har alltid varit engelska vilket nu kanske har ändrats lite då nivån på engelska 7 är jävligt krävande. Ämne jag ogillar måste vara svenska, så tråkigt ämne det är helt sjukt. Jag går communication program (som det heter i min skola, motsvarar samhällslinjen) med inriktning ledarskap & beteende. Och ja, det var ett bra val tycker jag. Har iallafall aldrig kunnat plugga ekonomi eller natur och samhälle är ju en bred linje så jag trivs. Mina betyg är väl helt ok, kunde ju varit bättre men även sämre. Har A & B i vissa ämnen men även E och D i vissa, så i genomsnitt har jag C i alla ämnen typ :)

Vad ska du skaffa för tatuering?
- Det får ni se när jag gjort den, tror däremot att några kan gissa för jag har skrivit om det innan :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0