Student 2014

För jag har tagit studenten! Går knappt att förklara med ord hur bra min student var, den var liksom beyond amazing! Jag hade svårt att sova natten till dagen och gud vad vi taggade på facebook kvällen innan. Den känslan när man vaknade var typ en blandning av alla de tusentals känslor man kan ha. Det var den 10 juni jag tog studenten med min fina klass cop11A från Thoren business School.

Dagen började med champagnefrukost hos Therese i klassen, jättemysigt då vi var ute i hennes trädgård och hade det mysigt och kul i någon timme. Det bästa var att vädret var UNDERBART! 23 grader och klarblå himmel hela dagen, gick verkligen inte att klaga. Alla i klassen hade champagne med sig så det blev kul där haha och vi alla skålade och taggade galet inför dagen.
 
 
 
När klockan slog åtta tog vi alla tunnelbanan in till Skeppsbron för att möta resten av alla Thorens studenter, vi skulle åka en båt som också var hur kul som helst. Vi sjöng, skrek, hade kul och det var bara som gjort för bra humör. Efter vi åkt båten i 1,5 timme stannade den i Slussen där vi alla gemensamt gick "parad" till skolan, det var också underbart när alla sjöng tillsammans, visslade i visselpipor och man kunde höra på långt håll att sisådär 100 studenter var hur glada som helst. När vi väl var framme i skolan blev det mys med vår mentor, lite mat, skrivning i studentmössor, och lite sånt. Sen började klockan närma sig utspringning; då kan jag tala om att stämningen aldrig varit så bra och gud vad magen pirrade av både spänning och nervositet. (Bara jag tänker på det får jag rysningar). Min klass sprang ut som femte klass av sammanlagt åtta stycken, och när vi väl stod på platsen vi sedan skulle springa ifrån; DEN känslan. Helt otroligt. Det roliga är att jag knappt kommer ihåg själva sekunderna man sprang, tror man var i en sån stor lyckobubla och man bara sprang. När vi väl var uppe på scenen hoppade vi och vår glädje, alltså åååååh. Vill verkligen uppleva det igen. Direkt efter det hittade jag min underbart fina familj ute bland hundratals folk som det kändes som. 

 
 
 
 
Flaket stod sedan redo och det var också något av det absolut roligaste jag gjort någonsin. Har åkt flak innan men det är en helt annan känsla när du åker ditt egna flak för DU har tagit studenten. Fyfan vad kul det var, vi dansa, sjöng, skrek, tjöt i våra tutor, dansa lite mer. Så helvetes jävla kul helt enkelt. Efteråt var man nerdränkt i öl, man hörde dåligt och man kunde knappt prata med det var det värt, tusen gånger om. Efter flaket var det mottagning hemma vilket var jättemysigt och närmre kvällen kom Soff till mig, vi fixade oss för att sedan på kvällen dra in till Pure, där vår skola hade slutskiva. En av de bästa kvällarna på länge och hade askul, vi kom hem vid typ sex på morgonen vilket förklarar en bra kväll haha.

 
 
All in all, studenten var verkligen bästa dagen i mitt liv och jag gråter lite halvt inombords varje gång jag tänker på denna dag. Kommer sakna min klass - cop11a, jag kommer sakna min skola, jag kommer sakna att faktiskt hänga i skolan varje dag - framförallt med Soff och Jess som är mina bästa bröder, jag kommer sakna mycket. Men nu kliver man in i vad framtiden har att erbjuda och jag kliver även in i vuxenvärlden. Till alla er som ännu inte tagit studenten, jag har en sak att säga er. Ni har världens bästa dag framför er och NJUT. Njut varje dag, även om ni har otroligt mycket plugg och ni hatar skolan. För efter studenten kommer ni till störst sannolikhet sakna det. Och framförallt, njut på studenten. Dagen är över fortare än ni blinkar. Är evigt avundsjuk på alla som kommer ta studenten nästa år och alla år framöver. ÅH. Och sist men inte minst, jag har tagit studenten. Jag har klarat gymnasiet efter diverse motgångar ända sedan första terminen. Jag är stolt över mig själv. För ja, jag har tagit studenten. TACK till ALLA som gjorde denna dag så fin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0