Random pics
Outift

Jeans: cubus | linne: h&m | kofta: h&m

Skjortan vi fick från Edward


Jedward

I lördags gick jag upp klockan 8 för att sedan fixa mig, sen drog jag till slussen och mötte upp Matilda & Linnea, och vi mötte sen verro & Nattis. Vi stack sen till Jedwards hotell och väntade i ungefär 2 timmar, fast det var jävligt kul för vi satt och kollade på videos från cbb när jedward var med och fan vad dom är roliga haha.
iaf, dem hade gjort något så dem var tvugna att sticka ut med bilen bakvägen på hotellet även fast det knappt var några fans där så vi åkte till Kista efter det och kollade på Ulrik Munther,Jedward och sen Mange Makers, vi såg inte mohombi för vi var tvugna att dra och göra en sak. Vi stack hem till Verro,sen hem till mig och syrran. Sen på kvällen drog vi till jedwards hotell igen.
Vi insåg då att precis på det hotellet var ju alla bloggare också så vi såg Kissie, Paow, Sarah Tjulander, Andreas Wijk och flera kända bloggare. Jag och mina vänner tog kort med några bloggare, och vi alla var tvugna att pussa Hugo Rosas på kinden haha. Sen gav han oss saker från sin goodiebag hehehe. Sen kom jedward med bilen men dom åkte in bakvägen så vi trodde inte dom skulle komma ut från hotellet, men det gjorde dom. Men då blev alla fans helt crazy så det var omöjligt att få en bild med någon av tvillingarna. Men vi pratade med deras manager och han tyckte väl typ vi var så snälla så han ropade på john att han skulle komma till oss och ta bilder haha :) så då kom han till oss och alla andra fans blev fett jelly typ, men tyvärr kunde vi alla inte ta några bilder eftersom alla andra fans blev ännu galnare och typ puttade bort oss. 
Men runt 23.00 frog vi oss från hotellet för att fixa oss innan vi klockan halv 3 på natten åkte till arlanda. fortsättning kommer..

Börja blogga igen?


haha det är några som faktiskt sagt åt mig att jag borde börja blogga igen. däremot vet jag inte om jag borde det eller inte? så därför frågar jag er som fortfarande besöker min blogg, borde jag börja blogga igen eller inte? kommenteraaaaa
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0