1 månad sedan...

Vi spelade in den här videon för exakt en månad sedan, nästan precis på klockslaget tillochmed! Saknar det som tusan. Det var några timmar innan vi åkte till London och vi var så taggade, men trötta också eftersom vi inte hade sovit någonting alls. Men jag kommer ihåg hur kul vi hade det, skratta så man fick ont i magen, ååh :') Ta mig tillbaka...

1D tour ♥


Sushi med vän


Söndagar brukar alltid vara så sega, så jag planerade att möta upp Verro i sollentuna runt 3 tiden och vi åkte sedan vidare till Kista för att äta sushi. Då vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord och även kom in på samtalsämnet London inser jag hur mycket jag faktiskt saknar det. Dessutom när vi gick därifrån såg vi 'Snapple' drickor, vilket påminde oss ännu mer om England. Hade iallafall en bra dag, även fast jag hatar söndagar!

Engelska uppgift- check!


Finally! Har suttit och skrivit den här ''uppgiften'' ända sen jag kom hem från Verro idag. Ämnet jag skulle skriva om var inte det lättaste, men om jag ska erkänna det så är jag ganska stolt ändå, tycker texten blev ganska bra sammanfattad :) woho!

Dynamite


åååh vad jag saknar det här! ♥ Det var när 1D's förband precis sjungit lite låtar och dom fixade det sista innan killarna kunde komma ut på scenen. Varför just denna låt är speciell orkar jag inte förklara men varje gång vi hör den påminns vi om 18 juli då dom var i sverige. Man kan höra att vi var otroligt glada över att vara där, för vem skulle inte vara det? det bästa är i slutet då nattis säger ''Varför fangirlar folk?'' haha!

genom åren

Fyfan vad jag varit ful, har fortfarande inte världens största självförtroende men jag är iallafall glad att jag inte ser ut som jag gjorde för 3/4 år sedan haha. Tycker det ändå är ganska kul att se hur mycket man ändrats genom åren :)

London - del 3
Lördag


Har inte så gjort så mycket alls idag, har bara gjort lite småsaker. Planer var att fika med en vän men det blev inte av. Annars har jag för det mesta chillat och fortsatt skrivit på min engelska uppsats som ska vara inskickad imorgon. Planerna för ikväll är inte så många, har mest tänkt ha en liten filmkväll med hela familjen, mysigt :)


London - del 2

Ed Sheeran biljetter

Fick häromdagen biljetter till ED SHEERAN'S gig i stockholm, känns för underbart. Gud vad jag längtar! 


Klippa håret


Måste som sagt klippa håret, har inte klippt mig på säkert ett halvår. Mitt hår är slitet som tusan, vilket det alltid har varit för jag är för feg för att klippa mig. Men idag eller imorgon ska jag be mamma att iallafall toppa håret, som verkligen behövs. Ska även försöka börja göra hårinpackning någon gång varje vecka. Nu är det dags för mitt hår att bli fräscht! ska bli kul att se ifall jag lyckas... hehe.

Windows live movie maker

Blir så sur! Har försökt göra en liten video med bilder/videos från London, men nej då ska windows movie maker inte funka. Har suttit och gjort allt och nu är den nästan klar, men då ska det självklart inte gå att spara filmjäveln. Varje gång jag försöker spara så står det bara ''svarar inte'' och hela datorn hackar. skitprogram.

London - del 1sommar 2011

Måste nog varit den bästa sommaren hittils. 

saknar


Äckligt - Ansiktet

Med tanke på att folk spelar den här låten i högtalarna i klassrummet hela tiden så har jag vant mig vid den, även fast jag hatar svensk musik haha. Den kan anses vara världens jobbigaste låt eftersom den spelats sönder på radio också, men jag tycker den är skitbraaaaa.

bästa dottern ever


Ibland måste jag nog ändå var den bästa dottern i hela världen. Med tanke på att jag ställt mig och gjort dessa räkmackor till hela familjen så är jag värd något pris, eller inte. Men jag måste erkänna att dom var jävligt goda och att alla åt en förutom min syrra, känns ju bra haha. Nu ska jag återgå till att skriva mitt engelska arbete, ciao!

fredaaaaag


Äntligen Fredag! Hade bara två lektioner i skolan idag vilket är otroligt skönt, speciellt på en fredag. Det kändes även underbart att åka hem från skolan när det var ljust ute, det har ju inte hänt sen typ november. Ett tecken på att våren faktiskt börjar närma sig lite? Jag ska iallafall inte göra något speciellt ikväll faktiskt, har för ont i min mage för att ens orka resa på mig från soffan så det får bli en mysfredag med lite film och godis helt enkelt. puss!
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0