att lyckas med något


Första bilden är tagen sommaren 2011. Ser ni hur jag såg ut då? Om jag får säga det själv så var jag överviktig, inte fetma men jag var överviktig. Då hade jag dåligt självförtroende och hatade min kropp, men jag gjorde ingenting åt det. Jag gick runt och mådde dåligt, och klagade bara varje dag över hur jag såg ut. Andra bilden är tagen häromdagen. Jag ser en skillnad. Ett år har det tagit min kropp att förändras så mycket. Den senaste månaden har jag också tränat VARJE dag och även slutat med godis och onyttigheter överhuvudtaget. Det som gör mig så himla motiverad till att träna är att kolla på hur mycket man förändras. Och dessa två bilder visar nog ganska mycket att man kan lyckas, och det har jag fan gjort. Jag har lärt mig att man inte bara ska sitta ner och klaga på saker som man KAN göra någonting åt. För över ett år sedan satt jag och klagade varje dag, men gjorde jag något åt saken? nej. För att nå sina mål, så måste man kämpa. Så är det bara, även om det är en lång väg dit. Jag är fortfarande inte nöjd med min mage eller miina ben, det tar sin tid. Men om ett halvår hoppas jag att jag har den kropp JAG vill ha. och jag kommer klara det, för hittils har jag klarat mig så jävla bra. heja mig. 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Är jävligt impad på hur du har orkat! Jag försöker själv träna och äta nyttigare men hittar inte riktigt motivationen.. Har du nåt tips? :) Vilken stor förändring man ser oxå! Starkt jobbat fortsätt så! :)

Svar: Tack så mycket! Jag slutade bara med det, och insåg att om du vill något får du kämpa för det. Allt kommer inte serverat på ett silverfat, utan du måste bestämma dig helt enkelt att du ska göra något och GÖRA det. :)
Emelie

2012-09-18 @ 22:26:15
Postat av: Sanan

Jag tycker verkligen du ska vara nöjd med din kropp som den är nu, du är jättefin! Och jag är glad att jag läste det här, för det gav mig motivation.. om du kunde göra en förändring så kan nog jag också det. :)

Ps. Hade inte du kunnat lägga upp lite träningstips? Typ vad du gör när du tränar..? Skulle vara jättekul. :)

Svar: Tack så himlans mycket :) Är glad att jag gav dig lite motivation. Ett inlägg kommer snart upp om det så håll utkik :) kram!
Emelie

2012-09-18 @ 22:28:35
Postat av: Agnes

Shiit!! Du ska vara riktigt stolt över dig själv!!!
Är själv inte helt nöjd med min kropp men jag orkar inte träna. Borde egentligen göra det men det blir aldrig så :) Några tips?
Det känns som om jag är en stalker men jag läser dina tweets och din blogg varje dag :) Jag vet var du bor... haha nä, skojja bara det vet jag inte alls :)))

Svar: Tack så mycket Agnes! Jag insåg helt enkelt att jag behövde ta tag i mig själv för jag hade så dåligt självförtroende, och nu mår jag SÅ mycket bättre - vilket var mitt ett av mina mål :) haha det är lugnt, jag gillar att du gillar det jag skriver!
Emelie

2012-09-18 @ 22:29:35
Postat av: Matilda

Du är så jävla fin och så jävla duktig och jag älskar dig x 1000. Kommer alltid stötta dig, jag vet att du kan klara av allt du åtar dig och du inspirerar mig så jävla mycket. Jag är också på väg nu, om ett år är du och jag så jävla vältränade att det är oss folk är avundsjuka på. Det är så galet hur bra du är, glöm aldrig det. Åh alltså thank god for 1D and twitter, för annars hade vi aldrig träffats. Du har tillfört så jävla många saker till mitt liv and they're all GOOD. i love you em!!!!!

Svar: älskar dig x 1000000000 också naiten teskinälla eller vad det nu var. love you!!
Emelie

2012-09-18 @ 22:31:15
URL: http://matildalundhagen.blogg.se
Postat av: Louise

Det syns jättemycket! Hoppas du lyckas nå ditt mål. Du gjorde mig precis motiverad att gå ner i vikt! :)

Svar: Tack! Vad kul att jag hjälpt dig att bli lite motiverad. kram!
Emelie

2012-09-18 @ 22:44:16
URL: http://www.louiseburgos.blogg.se
Postat av: Matilda Lundhagen

You da best.

Svar: puss
Emelie

2012-09-19 @ 19:42:02
URL: http://entilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0