Frågor och svar.

Q:Dina höga vita converse, vems är autografernas? xx
A: Det är One Directions autografer :) 


Q: kan du inte skriva vad appen heter? 
A: Tror den heter ab workouts. Ikonen är iallafall röd med en vit man i mitten som gör situps typ haha

 

Q: Hur gjorde/gör du för att inte tappa motivationen efter ett tag när det gäller träning?
A: Grejen är att jag tappade motivitionen innan, höll på så från i februari. Däremot så är det inte för att jag var för lat, eller för att jag inte ville.. utan det var för jag inte mådde bra och absolut kände att tom träning blev något jag inte ville göra. Men nu är det över och jag ska börja träna regelbundet så fort skolan börjar igen. Var tvungen att skriva det så alla inte tror annat. Motivation och det går upp och ner :-) Men somsagt, när det gäller motivitation, så är det så svårt att ge tips. Det gäller att hitta något som du kan inspireras av själv, något som inspirerar och motiverar just dig till att träna. För mig var det helt enkelt att jag ville vara nöjd med mig själv. Och när jag väl började träna och äta bra så såg jag resultat och DET motiverade mig tusen gånger mer. Förlåt för luddigt svar, men det är så svårt att svara på hur man får motivation. Kram på dig.


Q: Kan du inte skapa en ask.fm så man kan ställa lite frågor till dig? :) du är jättefin :)
A: 
Har en blogresponse som man kan fråga mig saker på. Ni hittar mig här: http://www.blogresponse.com/emelierd. Tack så jättemycket :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0