30 NOVEMBER 2013Hej på er!
 Hoppas det är bra med er. Själv är det sådär, har varit förkyld sedan tre veckor tillbaka och blir aldrig frisk så det är synd, men tur nog mår jag iallafall lite bättre nu än innan så snart är jag nog frisk! Imorgon är det som sagt första advent och jag är så taggad på allt detta för jag älskar julen. Vi har börjat julpynta lite redan och vi bakar även lite lussebullar + andra julgrejer. Snart ska jag sätta mig ner och kolla på nån film och ikväll blir det även en hemmakväll. Ganska mysigt! Hoppas ni får en bra Lördag, kramar. 

NEW INDenna jacka fick jag hem för nån vecka sedan. Älskar den så mycket, den kanske inte ser så varm ut men det är den verkligen! Sen så går det inte att göra annat än att älska de silvriga dragkedjorna och hur figursydd jackan är. 
Om ni är sugna på att köpa en likadan, kika in på H&M.

27 NOVEMBER 2013


emdahlstrom@instagram


Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er. Med mig är allt toppen, har haft en riktigt bra dag faktiskt. Onsdagar är alltid så sköna för jag har en sovmorgon och börjar inte skolan förrän halv ett. Så jag fick sova ut och tidigt imorse ringde också en tjej från ett ställe där jag sökt jobb, och jag ska på min första arbetsintervju någonsin på måndag. SÅ kul! Även om jag kanske inte blir anställd där så ska jag forstätta söka fler jobb. Är helt besatt nu haha, är inte så lätt att leva på studiebidraget varje månad. Hursom, efter den goda nyheten åkte jag till skolan där jag hade en lektion och sen när jag kom hem blev det lite mer plugg, men annars har det varit en väldigt chill dag. Nu ska jag sätta mig ner och skriva klart min sociologi-uppsats, hörs senare!

25 NOVEMBER 2013


Hej på er!
 Idag var jag i skolan en snabbis, schemat för måndagar är inte så jobbigt så det går ganska fort. Efter det åkte jag hem för att plugga vilket nästan blivit standard, sedan senare på kvällen åkte jag till stan för att möta Ronja, Fanny och Li. Vi begav oss till kungsan för att åka inget annat än skridskor, och jag som inte hade åkt på några år hade ren panik och trodde jag skulle få åka hem utan ben eller något. Men efter att vi alla först var som bambis på hal is så blev det bättre mot slutet, hursom var vi iallafall de snyggaste på isen hehe. Har haft en grymt rolig kväll, och nu är det time for Paradise hotel, som jag längtat! P&K

4 november 2013

 
Hej på er! Då var årets höstlov över då. Känns sådär, men ganska skönt för jag har bara fyra dagar kvar i skolan nu för nästa måndag åker jag till polen i en vecka och när jag kommer tillbaka är det ungefär bara fem veckor kvar i skolan. SÅ skönt! Har iallafall haft ett jättebra lov. Hoppas ni också hade det! Idag var jag bara i skolan i några timmar och direkt efter det åkte jag hem för att plugga. Har otroligt mycket i skolan just nu så finns inte så mycket annat jag kan göra än att plugga, tyvärr. Nu ska jag iallafall göra lite varm choklad och sen sätta mig och skriva klart en uppsats. Hörs senare! 

Halloweenkryssning

Fyfan vilken bra onsdag/torsdag jag hade. Hade höga förväntningar på denna Halloweenkryssning men det blev ännu bättre än vad jag hade trott och hoppats på. Hade så jävla kul och vi festade från 22:00 på onsdagen till typ klockan åtta på morgonen på torsdagen haha. Sen sov vi typ en timme sen gick vi upp igen och körde igen fram till klockan blev 18:00 och båten kom in till stockholm igen. Var så kul att så många andra vänner var där också. Finns så mycket att berätta men om jag skulle göra det skulle det ta er en evighet att läsa. Men hade iallafall en av de roligaste nätterna någonsin och om jag hade kunnat skulle jag utan tvekan spola tillbaka tiden för att uppleva det igen. 

 
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0