29 oktober 2013

 
Godmorgon! Det är redan Tisdag vilket är helt sjukt. Känns fortfarande som helg tycker jag. Iallafall, igår gjorde jag somsagt ingenting typ. Kollade på titanic med nattis på dagen, senare på kvällen blev det bara massa timmar framför datorn, bloggar osv. Dagens planer är att göra typ samma sak, ingenting haha. Ska lite mot kvällen bara packa en liten väska och se till så jag har mer mig allt för imorgon drar jag, Ronja, Fanny & Nat på halloween-kryssning vilket kommer bli galet kul, är SÅ taggad. Så det är skönt om jag lägge rner kläder och smink ikväll så jag slipper göra det imorgon för då kommer jag most likely glömma något haha. Men hoppas ni får en bra tisdag så hörs vi senare! 

28 oktober 2013

Lite av det jag köpte häromdagen 

Godmorgon! Idag är det måndag men det är även första dagen på höstlovet vilket känns helt sjukt skönt. Idag mår jag bättre så förmodligen lär jag inte bli mer förkyld detta lov (tack gode gud). Dagens planer var att åka till IKEA med familjen, men är ganska trött och känner att det inte är så passande att springa omkring där i flera timmar, så istället blir det en dag hemma framför Geordie Shore tror jag. Hoppas ni får en bra måndag iallafall! 
 

instagram

 @emdahlstrom 

Höstlov

 
Hallå! Känns som jag inte har bloggat på sisådär åttio år, vilket jag typ inte har heller haha. Men veckorna innan höstlovet har varit så stressiga för mig, vilket resulterade i att jag inte ens velat försöka blogga då jag inte tycker det är någon mening med att blogga för att man känner sig tvingad. Det ska ju vara kul! Men är tillbaka lite smått nu. Så vad är dagens planer? Blir en dag hemma, ska vila och så för är förkyld och sen måste jag plugga lite - tyvärr! (Den som sa att trean i gymnasiet är chill, big fat smäll till dig för du har fel). Skönt iallafall att det är lov nu, hoppas ni får en bra söndag. KRAM

Ps

Snart tillbaka, så ni vet. Pussar 

Lux case

 
iphoneskal, Lux case.

Idag när jag kom hem från skolan låg ett paket på köksbordet och det var inget mindre än ett iphoneskal från Lux Case. Skalet är perfekt, bokstavligen. Älskar det och dessutom är det toppen att det passar mobilen suveränt och inte alls är klumpigt när man håller det som jag vet att liknande skal brukar. Så detta ska är jag verkligen supernöjd med! Ett tips till er som letar efter mobilskal (eller mobiltillbehör i allmänhet) borde kika på deras hemsida då dom har i princip allt. Tack Lux Case! 
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0