Hårvård, tips, produkter

mina favoriter: Volymschampo, volymbalsam, volympuder, serum, värmeskydd 

Har fått ett antal frågor om hur jag fixar mitt hår varje morgon, vad jag änvänder för produkter osv så tänkte att jag kunde sammanfatta det lite lätt nu. Jag tvättar alltid mitt hår med volymschampo för att mitt hår är så livlöst och tunt. Använder även volymbalsam då och då för att få ännu bättre resultat. Sen låter jag ALLTID mitt hår självtorka efter jag tagit i lite serum, sedan sätter jag upp håret i en bulle och sover med den. Så när jag vaknar brukar jag alltid då få extra volym och lite vågigt hår, vilket jag gillar, så det är ett hett tips för er som ogillar att alltid vakna med platt hår! Efter det, när jag ska styla håret, använder jag mig alltid utav värmeskyddsspray då jag plattar min lugg. Dessutom brukar jag ibland locka håret. Avslutar alltid med att använda lite volympuder och hårspray för att få stylingen att hålla lite längre. Så det är i princip det jag gör med mitt hår. Och för er som vill hitta en sida samlad med massvis av bra hårprodukter så tänkte jag tipsa om hemsidan bellbox (klicka på ordet för att komma till hemsidan). Det är verkligen min favorisida och dom har ALLT. Så in och kika där så lovar jag er att ni kommer hitta underbara produkter ni kommer vilja testa! Om ni har fler frågor angående mitt hår så är det bara att fråga på, pussar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka skor passar för paddling? Har sett bilder på dig när du har paddlat så de därför jag frågar haha. Och vilken sorts byxa passar bäst för paddling?

2013-09-05 @ 20:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0