22 februari 2014

 
Godmorgon på er, hoppas allt är bra! Själv mår man toppen då jag nu har gått på fem veckors lov från skolan. Hur skönt som helst. Blev en ganska stressig första dag på lovet, vilket var igår. Skola först och direkt efter åkte jag till mitt nya jobb för att sen direkt efter det gå på konsert. Så det var en ganska hektisk men rolig dag. Som sagt så har jag fått ett jobb, vilket är jättekul! Börjar jobba redan nu på tisdag och jobbar några pass i månaden och sen kommer jag även jobba där under hela sommaren. Riktigt kul och spännande faktiskt, har hört från flera vänner att det är jättekul att jobba där och det tror jag också det är! Så säger väl grattis till mig haha, mitt första riktiga jobb. Någon av er som jobbar på donken kanske? 
 
Hursom, idag har jag varit förbi tatueringsstudion jag ska tatuera mig på. Måste boka om datumet vilket är lite synd men måste prioriitera det som kommer ivägen så får helt enkelt tatuera mig lite senare. Ska under resten av dagen bara ta det lugnt och njuta av att det är LOV. Vi hörs senare, puuss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle du kunna berätta hur du fick jobbet? Hur gick du tillväga? Gick du på intervju, vilka frågor ställdes? Har nämligen planer på att själv söka dit men undrar om du kan berätta hur du gjorde? :)

2014-02-22 @ 15:38:17
Postat av: Anonym

Kan du berätta om dina framtidsplaner? Vad slank göra efter studenten? Ska du jobba/resa/plugga? Vad vill du plugga vidare till isåfall? Resor/jobb du kanske ska göra? Ha det superbra! :) kram!

2014-02-22 @ 15:40:33
Postat av: Anonym

Vilket är ditt favorit ämne och ämnet du ogillar? Vad går du för linje på gymnasiet? Var det ett bra val? Vad har du för betyg? :))

2014-02-22 @ 15:42:03
Postat av: Johanna

Vad ska du skaffa för tatuering?

2014-02-22 @ 18:49:35
URL: http://thirteenitis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0