Wanted white

 Snow Bird
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån

2 januari 2014

 
Hej på er! Jag har nyss kommit hem från en tur på ikea med familjen. Är sjukt trött och trodde inte vi skulle vara där så länge som vi faktiskt var, menmen fick hem lite grejer till rummet ändå så jag är nöjd. Innan ikea blev jag hämtad på värmdö då jag sovit hos soff under natten. 

Igår mot kvällskvisten hämtad jag upp jessica vid sickla så åkte vi vidare till värmdö för att bli hämtade av soff (hon har ju körkort, vilken lyx!) och då drog vi vidare och köpte godis/läsk och sen även lite donken. Sen åkte vi hem till hennes hus för att ladda inför den ''johan falk- kväll'' vi planerat. Dock blev det bara en film från den serien, men även hypnotisören och första säsongen av solsidan. Roligaste var när vi runt två på natten bestämde oss för att dra och handla cola, det slutade med att vi åkte runt hela värmdö typ haha. Iallafall, somnade gjorde vi runt fem-tiden och det är nog anledningen till att jag är lite seg nu. Men hade en jävligt rolig kväll! Nu ska jag börja fixa mig lite då jag ska ut ikväll med Ronja, Fanny och Rebecka så vi hörs mer imorgon!

Nyårsafton

 
Gott nytt år finisar! Hoppas ni alla fick ett bra avslut på 2013. Min dag började med att åka till både Högdalen och Farssta, sedan köpte vi sushi för att äta hemma vilket har blivit som en tradition i vår familj, mysigt nog. På eftermiddagen blev det middag med la familia och som vanligt åt vi också gino med glass till efterätt. Senare mot kvällen började fixa mig och någon timme innan jag skulle åka in till stan åt vi räkor och hummer, vilket jag aldrig kommer tröttna på. Fyfan vad gott det är! Åkte iallafall runt elva-tiden in till tc för att möta Ronja, Fanny & Vanessa och vi skulle dra vidare och fira tolvslaget tillsammans på ett ställa vid sveavägen. Och inte för att vara sån men jag fick inte bara en, utan tre nyårspussar av babes (den ni, haha). Kvällen blev inte så lång då jag valde att dra hem istället. Somnade runt fyra-tiden och fick iallafall ett mysigt slut på 2013. Jag har stora förväntningar på 2014 och jag tror dessutom att detta år kommer bli så bra, så 2014; come at me. PUSS 
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0