2 januari 2014

 
Hej på er! Jag har nyss kommit hem från en tur på ikea med familjen. Är sjukt trött och trodde inte vi skulle vara där så länge som vi faktiskt var, menmen fick hem lite grejer till rummet ändå så jag är nöjd. Innan ikea blev jag hämtad på värmdö då jag sovit hos soff under natten. 

Igår mot kvällskvisten hämtad jag upp jessica vid sickla så åkte vi vidare till värmdö för att bli hämtade av soff (hon har ju körkort, vilken lyx!) och då drog vi vidare och köpte godis/läsk och sen även lite donken. Sen åkte vi hem till hennes hus för att ladda inför den ''johan falk- kväll'' vi planerat. Dock blev det bara en film från den serien, men även hypnotisören och första säsongen av solsidan. Roligaste var när vi runt två på natten bestämde oss för att dra och handla cola, det slutade med att vi åkte runt hela värmdö typ haha. Iallafall, somnade gjorde vi runt fem-tiden och det är nog anledningen till att jag är lite seg nu. Men hade en jävligt rolig kväll! Nu ska jag börja fixa mig lite då jag ska ut ikväll med Ronja, Fanny och Rebecka så vi hörs mer imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0