MÅNDAG

 
Godmorgon! Hoppas allt är bra med er denna regniga måndag. Med mig är allt toppen, förutom att min röst är helt borta och att jag känner mig lite förkyld, men är ledig idag så jag ska försöka vila hela långa dagen. Blev ännu mer förkyld efter utgången i lördags vilket är ganska självklart. Men hade en riktigt kul utgång och hela gårdagen var man riktigt seg, jobbade även på kvällen vilket inte alls var skönt men sånt är livet. Tiden gick fort ändå och fick skjuts av en kille på jobbet till gustavsbergs C så jag hann med bussen så jag kom hem tidigare. Sen blev det läggdags nästan på direkten när jag kom hem.

Planerna är då idag att mest ta det lugnt, ska städa lite här hemma då jag och jess är kungarnas kungar på att stöka ner, men förutom det ska jag bara njuta av ledigheten då jag jobbar hela resten av veckan. Sen är jag ledig i nio dagar då jag och jess ska till Polen, längtar som tuuuusan. Men mer om det sen. Ha en fortsatt bra måndag, puss. 
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0