Fråga och svar

Skulle du kunna skriva lite om hur du jobbat med dig själv? Allt från att bli den person du är idag men också att gilla dig själv mer då jag läst din blogg sedan början och förstått att du tvivlat mycket. Skulle vara intressant att läsa, din blogg är jättebra:) 

För det första, Tack så jättemycket! Och att svara på din fråga skulle jag kunna spendera en dag på att ge dig ett så bra svar som möjligt. Finns så mycket att säga och jag vet väl inte heller direkt hur jag ska börja. Men hur jag jobbar med mig själv finns det flera svar på. Första svaret är att det sker i mitt omedvetna. Jag har aldrig varit den tjej med bra självförtroende eller självkänsla, överhuvudtaget. Det är kanske det du syftar på, då ni kunnat läsa om det väldigt mycket i mina inlägg. Min ungdom har aldrig varit lätt, framförallt för jag tvivlat så på den jag är som person. Däremot började det gå utför när jag började gymnasiet, då det var det steget som jag var tvungen att börja en ny livsstil. Jag var tvungen att klara mig helt själv utan min tvillingsyster, vilket kanske låter töntigt men vi var som en person, tillsammans, och att sen helt plötsligt gå själv genom allt blev väldigt jobbigt och främmande då det blev som en helt ny värld för mig. I den vevan började jag som sagt ettan, och då gäller det att hitta en ny roll i en helt ny klass, vara den bästa du kan vara och visa den du är, och framförallt även hitta den du är. Det var kampen jag blev utsatt för och det knäckte mig ganska rejält efter tre månader i gymnasiet. Mådde otroligt dåligt, kommer ihåg den helgen jag behövde lämna Stockholm för att andas och ta det lugnt. Det var jättejobbigt. Men i slutet av ettan började det bli bättre, däremot var mitt självförtroende helt förstör (som det alltid varit) och min självkänsla var ännu sämre. Efter den sommaren började jag träna. Jag gick ner 25kg, började trivas i mitt utseende, och jag insåg att jag var så jävla bra och hade sån drivkraft. Efter den hösten har mitt självfötroende och självkänsla ökat och ökat. Och jag har utsatt mig själv för mycket saker som jag varit tvungen att prestera på för att, framför min självkänsla, skulle bli bättre. Idag mår jag jättebra, jag har fortfarande inte världens bästa självförtroende - men det kanske jag aldrig kommer ha?, men min självkänsla. Den är bra. jättebra. Jag trivs med den jag är, och jag tror mycket mer på mig själv än vad jag gjorde innan. Det senaste året har jag klarat så mycket och det har bidragit till den jag är nu. Jag klarar mycket. 
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0