ÅRSRESUMÉ - del 1

År 2014 har varit ett väldigt händelserikt år och jag har fått uppleva otroligt mycket roliga grejer. I början av året blev det mycket häng på värmdö, i princip flera gånger i veckan. Jag, Jess och Soff bokade en resa till Warszawa så i slutet av Januari tog vi flyget för att stanna där i fyra dagar. 
 
Februari var en av mina favoritmånader. Jag fick hem min studentmössa och den var underbar, jag fick se james arthur live (mitt livs kärlek), mitt UF-företag tog fart, jag fick ett jobb och började jobba där den 22 februari, jag åkte till jönköping & ullared och jag bokade tatueringstid Ja, ni hör ju. Underbar månad! 
 
Våren började titta fram smått och jag måde så bra för jag visste att studenten var så nära. Dessutom var det denna månad jag tatuerade mig. Tatueringen tog ca 3 timmar att göra men än idag älskar jag den så otroligt mycket. Kunde inte ha blivit mer nöjd. Ska även så småningom fortsätta tatuera mig. Förutom det, så började min praktik i februari som jag hade i några veckor. 
 
April handlade mycket om studenten, och min klass hade studentskiva. En av de bättre kvällarna detta år och min nominering tar ju pris i humor också haha. Våren närmade sig också och jag spenderade flera dagar ute i stockholms skärgård. 
 
I maj fyllde jag 19, jag började övningsköra på en körskola och mycket förberedelser inför studenten. Klippte även av typ 20cm av håret helt själv hemma och färgade även i slutet av månaden brunt. Då var det byebye svart hår som jag hade haft i typ ett år. Glömde ju nästan också, mösspåtagningen!
 
Sen var det juni. Årets bästa månad. STUDENTEN. Slutskiva med hela TBS.
 

MÅNDAGHej på er! Hoppas allt är bra med er. Jag kom nyss hem från jobbet och ska alldeles strax kolla på lite hockey med jess. Började jobba klockan 11:45 så är ganska trött nu, är däremot ledig imorgon vilket känns jätteskönt så då blir det en rejäl sovmorgon och lite plugg. 

Denna vecka har jag inga speciella planer för annars. På onsdag fyller pappa år så då ska jag hem till dom en snabbis, men förutom det och en planerad utgång på onsdag har jag ingenting på schemat. Men nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn, ha en fin kväll! 

Mitt 2014

Hur har ditt 2014 varit? 
Mitt 2014 har varit otroligt bra. Ett riktigt upplevelserikt år som givit mig otroligt mycket både i erfarenhet men även personligt. Överlag har det varit ett fantastiskt år, önskar mig ett 2015 som blir minst lika bra.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Väldigt mycket faktiskt! Jag började jobba på mitt första ''riktiga'' jobb, jag reste för första gången tillsammans med Jess & Soff, jag tog studenten som var årets absolut roligaste dag, jag flyttade hemifrån till en lägenhet med jess. Som sagt, har gjort en del som jag aldrig gjort innan. Jag tatuerade mig även för första gången!  

 
Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara det vanliga såsom kläder, mat och resor. 
 
Vad har varit den absolut bästa känslan under året?
De stunder jag har känt ren lycka, vilket jag gjort många många gånger. Att vara lycklig är den största meningen med livet enligt mig. Kommer speciellt ihåg studenten, den känslan var otrolig! (Måste bara säga till er 96:or som tar studenten nu om ett halvår; ni har något otroligt framför er)
 
Bästa köpet? 
Har faktiskt inte bara ett ''bästa köp'' utan har ett antal. Topp tre måste ändå vara min tatuering som jag älskar och är jättenöjd med, festresan till warsawa jag gjorde för ungefär två månader sedan och sist men inte minst biljetterna till världens bästa konsert där jag fick se James Arthur (edit: tror nu i efterhand att jag fick biljetterna men det var hursom det bästa köpet mina föräldrar kunde göra haha). 

 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 
Mer resor kanske? Att resa är verkligen det bästa jag vet. Har länge velat åka någonstans utanför Europa så det får bli ett resmål inför detta år.

Vad önskar du att du gjort mer? 
Jag är expert på att alltid blicka framåt för mycket så jag har svårt att uppskatta nuet. Så jag önskar att jag levt mer i nuet och njutit de ögonblick som varit underbara.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Det här står för de första månaderna på 2014 men jag önskar att jag inte stressat och känt sådant prestaionsångest över skolan så pass mycket som jag gjorde. Det har förstört så många kvällar och helger, nu i efterhand har jag insett att man faktiskt inte måste vara bäst på allt, detta fall skolan, för så länge man gör sitt bästa ska man vara mer än stolt över sig själv - oberoende på resultatet.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2014?
She can't wait - Demarco, Chandelier - Sia, Supernova - Babou, Girl Almighty - One Direction och ljudet av ett annat hjärta - gyllene tider. 
 
Tror du att år 2015 kommer blir bättre? 
So far har jag faktiskt inga förväntningar på 2015 så jag vågar inte säga att jag tror det kommer bli bättre, men jag hoppas det. Har en del inplanerat redan så jag tror iallafall att 2015 kommer bli ett superbra år.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Att tro på dig själv, våga säga ja till sådant som du egentligen vill säga nej till, ta alla chanser du får och lev livet. Att aldrig tänka ''tänk om'' och istället tänka att bara köra och våga.
Emelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0