ÅRSRESUMÉ - del 1

År 2014 har varit ett väldigt händelserikt år och jag har fått uppleva otroligt mycket roliga grejer. I början av året blev det mycket häng på värmdö, i princip flera gånger i veckan. Jag, Jess och Soff bokade en resa till Warszawa så i slutet av Januari tog vi flyget för att stanna där i fyra dagar. 
 
Februari var en av mina favoritmånader. Jag fick hem min studentmössa och den var underbar, jag fick se james arthur live (mitt livs kärlek), mitt UF-företag tog fart, jag fick ett jobb och började jobba där den 22 februari, jag åkte till jönköping & ullared och jag bokade tatueringstid Ja, ni hör ju. Underbar månad! 
 
Våren började titta fram smått och jag måde så bra för jag visste att studenten var så nära. Dessutom var det denna månad jag tatuerade mig. Tatueringen tog ca 3 timmar att göra men än idag älskar jag den så otroligt mycket. Kunde inte ha blivit mer nöjd. Ska även så småningom fortsätta tatuera mig. Förutom det, så började min praktik i februari som jag hade i några veckor. 
 
April handlade mycket om studenten, och min klass hade studentskiva. En av de bättre kvällarna detta år och min nominering tar ju pris i humor också haha. Våren närmade sig också och jag spenderade flera dagar ute i stockholms skärgård. 
 
I maj fyllde jag 19, jag började övningsköra på en körskola och mycket förberedelser inför studenten. Klippte även av typ 20cm av håret helt själv hemma och färgade även i slutet av månaden brunt. Då var det byebye svart hår som jag hade haft i typ ett år. Glömde ju nästan också, mösspåtagningen!
 
Sen var det juni. Årets bästa månad. STUDENTEN. Slutskiva med hela TBS.
 

Kommentarer
Postat av: madde

Kan inte du berätta lite om din studentmiddag? Vi håller på att planera vår och är lite nyfiken på hur ni gjorde det. Såg på en bild här uppe där någon hade skrivit en text om dig och taggat dig med #klassensVickan, haha tyckte det var jättekul! Var det någon i klassen som varit extra ambitiös eller delade ni upp det eller hur gjorde ni? Vad gjorde ni mera på middagen, hade ni några "aktiviteter" eller åt ni bara maten och sen gick ut. Är som sagt jättenyfiken på hur din studentmiddag såg ut och vill ha lite inspiration! xx

2015-02-05 @ 19:54:23
Postat av: Anonym

såg på twitter att du tänkt åka till Asien nästa år! Min syster och hennes kompis är där nu och om du vill ha lite inspiration har du hennes blogg här, http://nouw.com/asiatour xx

2015-02-05 @ 22:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0