Mitt 2014

Hur har ditt 2014 varit? 
Mitt 2014 har varit otroligt bra. Ett riktigt upplevelserikt år som givit mig otroligt mycket både i erfarenhet men även personligt. Överlag har det varit ett fantastiskt år, önskar mig ett 2015 som blir minst lika bra.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Väldigt mycket faktiskt! Jag började jobba på mitt första ''riktiga'' jobb, jag reste för första gången tillsammans med Jess & Soff, jag tog studenten som var årets absolut roligaste dag, jag flyttade hemifrån till en lägenhet med jess. Som sagt, har gjort en del som jag aldrig gjort innan. Jag tatuerade mig även för första gången!  

 
Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara det vanliga såsom kläder, mat och resor. 
 
Vad har varit den absolut bästa känslan under året?
De stunder jag har känt ren lycka, vilket jag gjort många många gånger. Att vara lycklig är den största meningen med livet enligt mig. Kommer speciellt ihåg studenten, den känslan var otrolig! (Måste bara säga till er 96:or som tar studenten nu om ett halvår; ni har något otroligt framför er)
 
Bästa köpet? 
Har faktiskt inte bara ett ''bästa köp'' utan har ett antal. Topp tre måste ändå vara min tatuering som jag älskar och är jättenöjd med, festresan till warsawa jag gjorde för ungefär två månader sedan och sist men inte minst biljetterna till världens bästa konsert där jag fick se James Arthur (edit: tror nu i efterhand att jag fick biljetterna men det var hursom det bästa köpet mina föräldrar kunde göra haha). 

 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 
Mer resor kanske? Att resa är verkligen det bästa jag vet. Har länge velat åka någonstans utanför Europa så det får bli ett resmål inför detta år.

Vad önskar du att du gjort mer? 
Jag är expert på att alltid blicka framåt för mycket så jag har svårt att uppskatta nuet. Så jag önskar att jag levt mer i nuet och njutit de ögonblick som varit underbara.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Det här står för de första månaderna på 2014 men jag önskar att jag inte stressat och känt sådant prestaionsångest över skolan så pass mycket som jag gjorde. Det har förstört så många kvällar och helger, nu i efterhand har jag insett att man faktiskt inte måste vara bäst på allt, detta fall skolan, för så länge man gör sitt bästa ska man vara mer än stolt över sig själv - oberoende på resultatet.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2014?
She can't wait - Demarco, Chandelier - Sia, Supernova - Babou, Girl Almighty - One Direction och ljudet av ett annat hjärta - gyllene tider. 
 
Tror du att år 2015 kommer blir bättre? 
So far har jag faktiskt inga förväntningar på 2015 så jag vågar inte säga att jag tror det kommer bli bättre, men jag hoppas det. Har en del inplanerat redan så jag tror iallafall att 2015 kommer bli ett superbra år.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Att tro på dig själv, våga säga ja till sådant som du egentligen vill säga nej till, ta alla chanser du får och lev livet. Att aldrig tänka ''tänk om'' och istället tänka att bara köra och våga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackEmelie är mitt namn, född 1995 och bosatt på Södermalm i Stockholm. I min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som innebär mycket mode, träning, inspiration och självklart en hel del vardag. Enjoy!

KONTAKT: emelierutimann
@hotmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0